Review: Wingspan Fan Art Pack (Stonemaier Games)

Wingspan is een van de hoogvliegers onder de bordspellen. Wingspan wist een brede vleugelslag aan spelers voor zich te winnen en werd hierdoor immens populair. Ervaren en minder ervaren spelers, nieuwkomers, liefhebbers van prachtige illustraties en uiteraard de vogelspotters onder ons. Allemaal spelers streken neer om een graantje mee te pikken van wat Wingspan te bieden had.

Voor dit populaire spel zijn inmiddels meerdere uitbruidingen en een digitale versie beschikbaar. Allemaal met die prachtige en kenmerkende vogelillustraties. Die vogelillustraties zijn zo kenmerkend en geliefd dat fans hun eigen tekeningen maakten geïnspireerd op deze illustraties. Overigens zijn vogels altijd al een geliefd onderwerp van mooie tekeningen, schilderijen en andere werken geweest. 

Met deze fan art pack heeft Stonemaier illustraties van fans van het spel Wingspan samengevoegd, waardoor je alle kaarten van het spel kunt vervangen. De art pack bevat illustraties in de stijl van het oorspronkelijke spel maar dan met een eigen draai, eigenzinnig werken, schilderijen, kindertekeningen en allerlei verschillende toepassingen van verschillende technieken waardoor je een stapel unieke kaarten hebt. Een ode aan Wingspan.