Pewter Heroes Trilogy

De Pewter Heroes trilogie bestaat uit drie spellen uitgegeven door Gam’inBIZ ontworpen en ontwikkeld in samenwerking met 3 spelontwerpers (waaronder onze eigen Daniël), gerenommeerde artiesten en een meester metaalgieter. Elk van deze drie spellen bevat een handgemaakt, zeer gedetailleerd tinnen miniatuur van de hoogste kwaliteit.

Dice Daniel heeft een bijdrage geleverd aan de totstandkoming, het ontwerp en de ontwikkeling van deze drie spellen.

1 tot 4 spelers / 10 – 15 min. / 8+

In Alien Getaway helpen 1 tot 4 spelers Zoid om zijn weg te vinden door een asteroïde veld. Spelers spelen kaarten uit hun hand om een ontsnappingsroute voor dit groene mannetje uit te stippelen. Zoid is echter een ongeduldig klein ettertje en als hij te snel reist en van het spoor raakt, moet de actieve speler een strafpunt nemen. Maar er zijn manieren om van strafpunten af te komen en het nemen van een strafpunt is misschien niet altijd zo erg als het lijkt…

2 spelers / 30 – 45 min. / 10+

De Renault FT, een Franse lichte tank, werd gebruikt door zowel Franse als Amerikaanse strijdkrachten om het tij te keren tijdens de laatste fasen van de Eerste Wereldoorlog. De FT kreeg de toepasselijke bijnaam “Overwinningstank” (Victory Tank) dankzij de essentiële rol tijdens de oorlogsinspanningen. Deze tank joeg angst aan bij de tegenstanders die vochten in de loopgraven aan het Westelijk Front. In Victory Tank is een van deze tanks spoorloos verdwenen… Twee vijandelijke legers vechten op een mistig slagveld om bunkers te veroveren en grondstoffen te bemachtigen, terwijl ze proberen de verdwenen tank te bemachtigen om hun eigen militaire kracht te vergroten. Welk leger zal zegevieren?

2 tot 5 spelers / 10 – 15 min. / 6+

Het is een zonnige en frisse zomerdag. De perfecte dag om te tuinieren. Ineens trekt een hoopje aarde je aandacht. Bij nader inzien blijkt het een molshoop te zijn. Paniek! Mollen zien er misschien schattig uit, maar ze zijn een bedreiging voor uw mooie, met bloemen gevulde tuin. U moet deze mol onder controle krijgen voordat ie je tuin molesteert in Mole Control!