Mole Control

2 tot 5 spelers / 10 – 15 min. / 6+

Het is een zonnige en frisse zomerdag. De perfecte dag om te tuinieren. Ineens trekt een hoopje aarde je aandacht. Bij nader inzien blijkt het een molshoop te zijn. Paniek! Mollen zien er misschien schattig uit, maar ze zijn een bedreiging voor uw mooie, met bloemen gevulde tuin. U moet deze mol onder controle krijgen voordat ie je tuin molesteert!

In dit snelle spel voor 2 tot 5 spelers, voegen de spelers om de beurt kaarten met geurige bloemen en smakelijke insecten (of dat denkt de mol) toe aan de gemeenschappelijke tuinen. Daarna mag je de mol naar een van de tuinen verplaatsen. De tuin waar de mol zit, is verboden terrein totdat de mol naar een andere tuin wordt verplaatst.

Als je kaarten op zijn, moet je een van de tuinen claimen. Maar zorg er wel voor dat je een tuin kiest die de mol niet leuk vindt, anders is je bloemenoase binnenkort weer niets anders dan aardse hoopjes…

Mole Control wordt uitgegeven door Gam’inBIZ en is ontworpen door Roman Zadorozhnyy en geïllustreerd door Miša Jovanovic.

Dice Daniel heeft een bijdrage geleverd aan de totstandkoming en ontwikkeling van dit spel.