Blog: Oosterspel spellenbeurs (29 mei 2023)

Na Zuiderspel, Noorderspel en Spellenspektakel in Utrecht (Middenspel?) blijft het oosten van ons koude kikkerlandje uiteraard niet achter. Onder andere de Arnhemse spellenwinkel het Spelkwartier organiseert daarom de eerste editie van een volwaardige spellenbeurs gericht op Gelderland en Overijssel – en jij kan kaarten winnen!

Op maandag 29 mei 2023 (Tweede Pinksterdag) wordt de eerste editie van Oosterspel georganiseerd. Hierbij is nog geen sprake van een grootschalige beurs, maar een gemoedelijke kleinschalige beurs om de animo voor een grote beurs te testen. Samen met Commanderie Gelderse Poort heeft de organisatie gezorgd voor een locatie met voldoende ruimte (zowel binnen als buiten) waar de bezoekers gratis kunnen parkeren en die ook goed bereikbaar is met openbaar vervoer of de fiets.

Net zo belangrijk als een goede locatie is het volgende. Verschillende uitgevers, spellenmakers en leveranciers zullen aanwezig zijn. Er is dus voor ieder wat speels, te beleven en te eten en/of drinken. Naast het uitproberen van (nieuwe) spellen kun je ook nieuwe spellen kopen. En als kers op de taart krijgt iedere bezoeker een goedgevulde goodiebag! 

Wil jij aanwezig zijn? Op www.spelkwartier.nl/agenda kun jij tickets (vooruit)bestellen, maar in samenwerking met het Spelkwartier mag Dice Daniel twee tickets weggeven aan één gelukkige winnaar. Wat moet je hiervoor doen? 

– Volg @dice_daniel & @spelkwartier_arnhem op Instagram;

– Laat onder het bericht op Instagram een reactie achter; en

– Tag die ene vriend(in), partner, collega, ouder, kind, vage kennis of buur met wie jij graag naar Oosterspel gaat. 

De giveaway loopt tot en met 17 mei 2023 23:59 (CET). Op 18 mei 2023 nemen we persoonlijk contact op met de winnaar via dit account (@dice_daniel) en niet via een andere weg. Wees voorzichtig, want Instagram-giveaways worden overspoeld door scammers die misbruik maken van goedgelovigheid. De naam van de gelukkige winnaar wordt op geen enkele andere manier gepubliceerd en we zullen ook niet corresponderen over de uitslag. 

Deze wedstrijd wordt op geen enkele manier gesponsord, beheerd of geassocieerd door/met Instagram.