Review: Playing Cards Holder (Melia Games)

Neem jij graag een pakje speelkaarten mee op reis op speel je graag spelletjes op vakantie? Hou je gewoon van mooie luxeproducten? Dan zijn de producten van Melia ideaal.

De meeste producten van Melia hebben dezelfde uitgangspunten: in een leren etui met rits kun je de verschillende onderdelen veilig opbergen. Soms moet je puzzelen met de ruimte om alle speelstukken een plekje te geven, maar dit zorgt wel voor een compact opbergsysteem. Aan de etui zit een leren en oprolbaar speelbord of mat vast als een soort flap. Deze flap kun je rondom de etui rollen en met een tweetal leren riemen met metalen drukknoopjes maak je het geheel vast.

In dit product – een leren tasje met een rits en verschillende compartimenten – is er ruimte voor een potlood of pen, een kladblokje en twee standaard pakje Franse stijl speelkaarten. Met bandjes/riempjes blijven alle onderdelen die je nodig hebt om een kaartspel te spelen en gelijk de punten bij te houden op hun plaats zitten. Geen ruzie meer bij de puntentelling van Gin Rummy. Bij dit product ontvang je overigens gelijk al deze onderdelen zodat je gelijk kan spelen. Overigens, er passen er ook gemakkelijk een aantal standaard dobbelstenen in dit tasje zodat je ook gemakkelijk je favoriete dobbelspellen zoals Yahtzee bij de hand kan hebben.

Met twee pakjes kaarten kun je overigens een hele wereld aan spellen spelen. Heb je een eigen favoriete set speelkaarten, dan kun je deze ook gemakkelijk meenemen in dit de Playing Cards Holder van Melia. Ben je wel een fan van kaartspellen, maar niet zozeer van de wereld aan kaartspellen die je met een standaard setje kaarten kunt spelen? Ook je andere favoriete kaartspelletjes met standaardformaat kaarten passen in de houders.

Net als bij de andere producten van Melia kun je kiezen uit verschillende leersoorten en zelfs een breed gamma aan verschillende kleuren zodat je de stijl kan selecteren die het beste bij jou past.
Met de kaartenhouder van Melia heb je door de kwaliteit van het leer een kaartenhouder voor de rest van je leven die je overal mee naar toe wilt nemen. Wil je zelf de kaartenhouder kopen? Kijk dan snel op de website van Melia. Op www.Instagram.com/dice_daniel maak je overigens (tot 25 december 2023) kans om je eigen setje te winnen. Iedere deelnemer ontvangt sowieso een kortingscode van 15% op de producten van Melia.