Nederlands Kampioenschap Kingdomino

Geronimo Games organiseert het Nederlands Kampioenschap Kingdomino op Spellenspektakel 2022. Win een leuk prijzenpakket en kans op een ticket voor het WK op BoardGameArena.

Template

Geronimo Games houdt op zondag 6 november het Nederlands Kampioenschap Kingdomino 2022 tijdens het Spellenspektakel. De winnaar krijgt een leuk prijzenpakket en maakt bovendien kans op een ticket voor het Wereldkampioenschap, waar hij/zij de eer van de Benelux mag verdedigen. Via eliminatierondes zal de Kingdomino-kampioen zich bewijzen. Geïnteresseerden dienen zich vooraf in te schrijven via een online formulier. Haast je want de plaatsen zijn beperkt!

Over het spel Kingdomino

In Kingdomino geldt: hoe meer verbonden gebieden van hetzelfde landschap je hebt in je koninkrijk, hoe meer punten je krijgt. Maar let op: als je niet de bijhorende gebouwen hebt, scoor je geen enkel punt! Dit meermaals bekroonde spel geeft een frisse interpretatie aan de spelprincipes van domino. Bouw je koninkrijk door slim tegels te kiezen en ze goed aan te leggen in je rijk. Slaag jij erin het meest glorieuze koninkrijk te krijgen?

Hoe deelnemen?

  • Het kampioenschap vindt plaats op zondag 6 november tussen 14.00u-15.15u op de stand van Geronimo Games.
  • Deelname is gratis voor de bezoekers van de beurs.
  • Vooraf inschrijven is verplicht: voor inschrijving en de wedstrijdvoorwaarden surf je naar: https://linktr.ee/geronimogames.

Wat te winnen?

  • Een leuk prijzenpakket samengesteld door Geronimo Games
  • Eeuwige roem als Nederlands Kampioen Kingdomino 2022
  • Kans op een ticket voor het Wereldkampioenschap ’23 dat wordt gehouden via BoardGameArena.
Template