Oosterspel Spellenbeurs

Datum: 29 mei 2023
Tijd: 10:00 - 18:00
Locatie: Mr. D.U. Stikkerstraat 10 te Arnhem

Na Zuiderspel, Noorderspel en Spellenspektakel in Utrecht (Middenspel?) blijft het oosten van ons koude kikkerlandje uiteraard niet achter. Onder andere de Arnhemse spellenwinkel het Spelkwartier organiseert daarom de eerste editie van een volwaardige spellenbeurs gericht op Gelderland en Overijssel – en jij kan kaarten winnen!

Op maandag 29 mei 2023 (Tweede Pinksterdag) wordt de eerste editie van Oosterspel georganiseerd. Hierbij is nog geen sprake van een grootschalige beurs, maar een gemoedelijke kleinschalige beurs om de animo voor een grote beurs te testen. Samen met Commanderie Gelderse Poort heeft de organisatie gezorgd voor een locatie met voldoende ruimte (zowel binnen als buiten) waar de bezoekers gratis kunnen parkeren en die ook goed bereikbaar is met openbaar vervoer of de fiets.

Net zo belangrijk als een goede locatie is het volgende. Verschillende uitgevers, spellenmakers en leveranciers zullen aanwezig zijn. Er is dus voor ieder wat speels, te beleven en te eten en/of drinken. Naast het uitproberen van (nieuwe) spellen kun je ook nieuwe spellen kopen. En als kers op de taart krijgt iedere bezoeker een goedgevulde goodiebag! 

Wil jij aanwezig zijn? Op www.spelkwartier.nl/agenda kun jij tickets (vooruit)bestellen.