Event: Launch Party Hidden Leaders

Datum: 27 mei 2022
Tijd: 19:00 - 22:00
Locatie: Arnhems Boeken Café Libertas

Een verbluffend spel voor sluwe spelers! Hidden Leaders is ontworpen door een groepje beste vrienden en is prachtig en kleurrijk geïllustreerd door Satoshi Matsuura. Lok je tegenstanders uit de tent, maar houd je eigen identiteit zo lang mogelijk geheim! Hidden Leaders is een vlot en (v)luchtig spel met verrassend veel diepgang en aha-momenten.

Naast de speelse vormgeving, speelt dit spel ook met taal. Alle kaarten in het spel zijn uniek en de Engelse editie zit bomvol briljante woordgrappen en taalspelingen. Uitgever Gam’inBIZ putte inspiratie uit onder meer ‘crowdsourcing’ en Suske en Wiske om alle kaarten net zo speels in het Nederlands te vertalen. #inhetnederlandsgraag

Hidden Leaders verschijnt binnenkort in de Nederlandse winkels, maar op 27 mei heb jij al de mogelijkheid om een potje te spelen in Libertas tijdens de launch party! Spelauteurs en vertalers Daniël van Essen en Michiel de Wit praten jullie voorafgaand het spelen bij over het vertalen en uitgeven van dit spel.

Voel je uiteraard ook vrij om tijdens deze avond andere (eigen) spellen te spelen. Vergeet niet: bring your own boardgames.